TAVA YAĞLAMA SPREYİ
TEPSİ YAĞLAMA SPREYİ
KEK PİŞİRME SPREYİ
FISYAĞ
Sağlıklı, Ekonomik, Yapıştırmaz, Kullanımı kolay
Bir fısss İle tava, tepsi ve kek kalıbı gibi mutfak gereçlerinizin yüzeylerini yağlayın
Yapıştırmaz
FISYAĞ yapışmayı engeller; yemeklerinizin görünümünü ve lezzetini korur
Sağlıklıdır
FISYAĞ az kullanılarak sonuç verir ve size sağlıklı bir yaşam sunar
Kolay Kullanım
FISYAĞ ile pişirdiğiniz hamur işlerini sadece kalıbı ters çevirerek çıkartacaksınız
Fısyağ Ayçiçek yağı ve bitkisel yağlar kullanılarak üretilen bir sprey yağdır.
Çok kaygan, yanması çok geç gerçekleşen, kokusuz ve hafif bir sprey yağdır.
FISYAĞ, kullanarak pişirdiğiniz yemekler kesinlikle kullandığınız kabın tabanına yapışmaz; sağlıklı olur ve doğal aromaları değişmez.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izniyle üretilmektedir. Kesinlikle trans yağ ve hayvansal yağlar içermez.
FISYAĞ
Tava spreyi olarak da bilinen FISYAĞ profesyonellere kendini kanıtladı.
Sprey yağ olan FISYAĞ; tepsi, tava, kek kalıbı yağlamak için kullanılır.
Tava Spreyimiz:
- YAPIŞTIRMAZ
- EKONOMİKTİR
- SAĞLIKLI VE KOKUSUZDUR.
Tava ayırıcı spreyler, ürünlerin tavaya yapışmaması gereken her alanda kullanılmaktadır.
FISYAĞ, özel formülü ile ürünlerin tavaya yapışmadan pişmesini sağlar.
Sprey yağ pastacılık, ekmekçilik işlerinde; restoran, otel ve yemek fabrikalarında kullanılmaktadır.
Tava spreyinin uygulanması çok kolaydır.
Mutfakta temizleme süresini çok düşürür ve işçilikten kazandırır.
_____________________
FISYAĞ
Fısyağ, profesyonellerin, ev hanımlarının, şeflerin, gıda işletmelerinin ve tüm mutfakların vazgeçilmezi olmuş, pratiklik sağlayan bir üründür. Daha az yağ ile hem daha sağlıklı, hem de daha pratik kekler, pastalar, kurabiyeler, waffle ‘lar pişirmenize olanak sağlar.
Özel formülü sayesinde Fısyağ koku yada tat katmaz.Ne pişirirseniz pişirin, Fısyağ’ ile pişirin; Çünkü Fısyağ ekonomik ve sağlıklıdır.
_____________________
FISYAĞ KULLANIM ŞEKLİ
FISYAĞ kullanılmadan önce biraz çalkalanmalıdır. Uygulayacağınız yüzeye (Tava, Tencere, Pişirme Kalıbı vs.) 20-25 cm uzaktan ince bir katman oluşturacak kadar sıkmanız yeterlidir, sonrasında pişirmeye hazırsınız. Fısyağı direk olarak ateşe ve kıvılcıma püskürtülme melidir.